ВСТУП; ОГЛЯД

Політика конфіденційності та захисту персональних даних (інформації)

AVON створив дану політику конфіденційності, щоб проінформувати Вас про те, як ми збираємо, використовуємо та розкриваємо інформацію.

Дана політика конфіденційності застосовується до інформації, зібраної через даний вебсайт або будь-який інший мобільний сайт, заяви, віджети та інші інтерактивні засоби, що мають посилання на дану політику конфіденційності («Сайт»).

Вийнятком є інформація, що збирається AVON, як зазначено нижче, будь-якими іншими засобами, наприклад оффлайн.

AVON надає незалежним представникам (тут і надалі - Незалежний Представник або Представник AVON) можливості замовлення продукції. Незалежний Представник не є працівником AVON. Тому AVON не контролює та не несе відповідальності за збір, використання та розкриття інформації Незалежними Представниками, в тому числі для їх маркетингових цілей. Якщо Ви надаєте інформацію Незалежному Представникові через Сайт, AVON буде мати до неї доступ та оброблятиме її згідно з даною політикою конфіденційності. Незалежні Представники можуть надавати AVON інформацію стосовно Вас, у цьому випадку AVON, отримавши доступ до такої інформації, обробляє її згідно з даною політикою.

Якщо Ви надаєте свої дані Незалежному Представникові, Ви маєте перевірити безпосередньо з Вашим Представником здійснення ним заходів щодо збереження конфіденційності.

Якщо Ви хочете стати або є Незалежним Представником, у додаток до загальноприйнятних положень даної політики конфіденційності, будь ласка перегляньте розділ «Незалежні представники» в заключній частині даної політики конфіденційності, щоб побачити важливу інформацію про додаткову конфіденційність, що відноситься саме до Вас.

ПЕРСОНАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

Збір персональної інформації.

«Персональна Інформація» це інформація, що дозволяє визначити Вас, така як ім’я, поштова адреса (включаючи адресу розрахунку та адресу доставки), номер телефону, електронна адреса, номер кредитної картки та ім’я користувача. Ми отримуємо Персональну Інформацію від Вас, коли Ви вирішуєте прийняти участь у наших пропозиціях і програмах, або прямо надаєте нам інформацію під час реєстрації, купівлі продукції, участі в інтерактивних заходах, або контактуєте з нами будь-яким іншим способом через Сайт.

Використання Персональної інформації.

Ми можемо використовувати Персональну Інформацію:

  • з метою, для якої Ви свідомо її надали, в тому числі, але не обмежуючись, - для надання нам змоги відповідати на Ваші питання та виконувати запити;
  • щоб надсилати Вам інформацію про Ваші відносини та взаємодію з нами;
  • щоб розповісти Вам про продукцію, послуги, програми та пропозиції, які на нашу думку можуть бути Вам цікаві, засобами електронної пошти,
  • щоб персоналізувати Ваш досвід роботи з нами, включаючи презентацію продуктів або наданих Вам пропозицій;
  • щоб дозволити Вам використовувати наш Сайт та спілкуватися з іншими користувачами;
  • щоб допомогти Вам знайти Незалежних Представників, отримати пораду щодо нового Представника, якщо Ви втратили зв'язок зі своїм Незалежним Представником, а також сприяти діяльності Незалежного Представника;
  • для наших внутрішніх ділових цілей, таких як аналіз даних, аудит, розробка нової продукції, покращення нашого вебсайту, покращення наших послуг, визначення тенденцій використання та визначення ефективності наших промо акцій;
  • щоб дозволити Вам приймати участь в розіграшах, акціях і подібних програмах, а також адмініструвати дані заходи (деякі з таких заходів мають додаткові правила, які можуть вміщати додаткову інформацію про те, як ми використовуємо та розкриваємо Вашу Персональну Інформацію, тому ми радимо Вам уважно переглянути дану інформацію);
  • щоб виконати Ваше замовлення, або забезпечити Вас послугами будь-яким іншим чином, наприклад щоб обробити Ваші платежі, доставити Ваше замовлення, забезпечити комунікацію стосовно Ваших покупок, а також надати Вам відповідні послуги;
  • щоб дозволити Вам надсилати електронні листи іншим людям через послугу «відправити другу» (Використовуючи дану послугу, Ви повідомляєте нам, що можете використати та забезпечити нас інформацією про ім’я та електронну адресу Вашого друга, з даною метою. Інформацію Вашого друга буде використано лише для відправлення електронних листів, і вона не зберігається в нашій базі даних).

БЕЗПЕКА

Ми докладаємо розумних організаційних, технічних та адміністративних заходів для захисту Персональної інформації, що знаходиться під нашим контролем. Нажаль, жодна передача даних через Інтернет або систему зберігання даних не може бути гарантовано на 100% безпечною. Якщо у вас є підстави вважати, що Ваша взаємодія з нами більше не є безпечною (наприклад, якщо Ви відчуваєте, що безпека будь-якого каналу зв’язку недостатня), будь ласка, негайно повідомте нам про проблему, зв'язавшись з нами відповідно до розділу Зв'яжіться з нами нижче.

ДОСТУП

Якщо Ви хочете переглянути, виправити або видалити Персональну інформацію, яку Ви попередньо ввели, Ви можете зв'язатися з нами, як це зазначено у розділі Зв'яжіться з нами нижче. У запиті, будь ласка, вкажіть ясно, яку інформацію Ви хотіли б змінити. Ми будемо намагатись відповісти якнайшвидше.

ЗБЕРЕЖЕННЯ

Ми будемо зберігати Вашу Персональну інформацію протягом строку, який необхідний для досягнення цілей, викладених у цій Політиці Конфіденційності, якщо більш тривалий строк зберігання не встановлений законом.

НЕЗАЛЕЖНІ ПРЕДСТАВНИКИ

Положення, викладені нижче, застосовуються тільки до Незалежних Представників Avon:

Ця Політика конфіденційності стосується Персональної інформації Незалежних Представників Avon, зібраної онлайн або оффлайн. Ця інформація буде зібрана в доповнення до будь-якої Персональної інформації яку ми можемо отримувати від вас, як клієнта Avon, як описано вище.

Якщо Ви прагнете стати представником Avon, ми можемо збирати і використовувати Ваші персональні дані, включаючи кредитну інформацію, щоб визначити Вашу платіжну здатність.

Для того, щоб стати Представником Avon, Вам необхідно укласти окремий договір з Avon («Договір купівлі-продажу косметичної продукції», або «Угода»). Якщо Ви уклали Угоду, ми можемо збирати, використовувати та розкривати Вашу Персональну інформацію відповідно до цієї Політики конфіденційності та умов Вашої Угоди.

Ми також можемо збирати, використовувати та розкривати Вашу Персональну інформацію, коли виникає необхідність забезпечити виконання зобов'язань за Угодою. У випадку суперечностей між цією Політикою конфіденційності та Угодою, застосовуються положенні відповідної Угоди.

Як тільки Ви стаєте Представником Avon (у тому числі Координатором), ми можемо розкрити Вашу Персональну інформацію:

  • районним менеджерам, які є незалежними постачальниками послуг Avon;
  • як частину нашої програми продажу, Представникам Avon, які є лідерами продажів;
  • існуючим та потенційним клієнтам, які шукають допомоги Представника Avon
  • як це необхідно для дотримання правових вимог, таких як податкові зобов'язання та ведення обліку.

Ми можемо також об'єднувати Неперсональну інформацію, яку ми і наші незалежні постачальники послуг збираємо про користування Вами Сайтом (як описано вище) з Вашим унікальним номером рахунку Представника. Ми можемо використовувати комбіновану інформацію для таких цілей, як аналіз користування Представниками Avon нашими сайтами, для того, щоб оцінити і внести покращення в нашу бізнес-модель, а також для інших цілей внутрішньої аналітики.

ЗГОДА НА ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Проставляючи відмітку «Я підтверджую» мені (особі, що надає Згоду) відомо та я таким чином надаю свою згоду з тим, що Дочірнє підприємство «Ейвон Косметікс Юкрейн» («Компанія») та Avon Products Inc. (Нью Йорк, США, http://www.avoncompany.com/) («API»), будуть збирати, зберігати та обробляти мої персональні дані з метою управління господарською діяльністю, вирішення питань дотримання законодавства та сплати податків. Дані про мене, зокрема, включатимуть: повне ім'я, стать, паспортні дані, адресу реєстрації та фактичного місця проживання, номер телефону та будь-які інші персональні дані, які були / будуть передані або в інший спосіб повідомлені мною та/або отримані Компанією та / або АРІ від третіх осіб (далі за текстом - Дані).

Мені відомо, що я можу в будь-який час ознайомитися зі своїми Даними, які обробляються, і вимагати внесення необхідних виправлень, а також відкликати свою згоду на обробку Даних Компанією та / або API, направивши письмове повідомлення на адресу: 08325, Київська область, Бориспільський район, с. Щасливе, а/с AVON.

Мені відомо, що мотивовані вимоги щодо зміни або знищення Даних необхідно направляти письмово на адресу: 08325, Київська область, Бориспільський район, с. Щасливе, а/с AVON.

Я надаю свою безумовну згоду на те, що Компанія та API мають право передавати мої Дані іноземним суб’єктам відносин, пов’язаних із персональними даними (транскордонну передачу), зокрема, до будь-яких своїх афілійованих осіб. Я погоджуюсь, що Компанія та АРІ та будь-яка їх афілійована особа, включаючи тих, що знаходяться за кордоном, можуть передавати зібрані Дані третім особам, які допомагають Компанії та (або) API та її афілійованим особам в управлінні господарською діяльністю та які матимуть договірні зобов’язання зберігати конфіденційність Даних, зокрема, але не виключно: постачальникам послуг та ін. Такі треті особи та афілійовані особи можуть знаходитися у ЄС, а також у будь-яких інших країнах, включаючи США та Канаду.

Я підтверджую, розумію та погоджуюся з наступним:

1) Я належним чином повідомлений (-на) про включення моїх Даних до бази персональних даних Компанії, про мету отримання та обробки своїх персональних даних та їх передачу третім особам. Надана мною згода не вимагає окремого повідомлення;

2) Я ознайомився (-лась) з Повідомленням про володільця персональних даних, склад, зміст та мету збору персональних даних, осіб, яким передаються персональні дані, про права суб’єкта персональних даних;

3) Я згоден (-на) на зміну Даних про мене та/або їх знищення після закінчення строку, зазначеного нижче, без додаткового повідомлення про такі зміну/знищення;

4) Обробка (в т.ч. використання) Даних про мене може здійснюватися в країнах, де законодавство про захист даних може відрізнятися від законодавства України;

Дана згода на обробку персональних даних діє протягом 3 (трьох) років з дати її надання. Після закінчення вказаного строку дії згоди вона вважається автоматично продовженою на кожні наступні три роки у разі відсутності повідомлення про її відкликання.

Оскільки наразі невідомо, коли у АРІ виникне необхідність в обробці Даних як це передбачено умовами наданої згоди на обробку персональних даних та відповідно до ст. 212 Цивільного кодексу України вказана згода надається АРІ з відкладальною обставиною. Цим самим я розумію та погоджуюсь, що АРІ буде обробляти мої Дані як це передбачено умовами цієї згоди на обробку персональних даних лише з моменту відправлення мені повідомлення, передбаченого ст. 12 Закону України «Про захист персональних даних» або іншого повідомлення, що буде вимагатись законодавством України на дату відправлення АРІ такого повідомлення або повідомлення АРІ в довільній формі, якщо на момент відправлення повідомлення законодавство України не буде передбачати певних вимог до такого повідомлення.

ПОВІДОМЛЕННЯ

про володільця персональних даних, склад, зміст та мету збору персональних даних, осіб, яким передаються персональні дані, про права суб’єкта персональних даних

ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО «ЕЙВОН КОСМЕТІКС ЮКРЕЙН» (код за ЄДРПОУ 24924140, місцезнаходження: 08325, Київська обл., Бориспільський район, с.Щасливе, вул. Харківське шосе, 5), надалі за текстом іменоване «Підприємство», на виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних», у зв’язку зі збором персональних даних, повідомляє Вас, як суб’єкта персональних даних, про наступне:

1. Надані Вами персональні дані було зібрано до бази персональних даних, володільцем якої є Підприємство.

2. Зібрані про Вас персональні дані, зокрема, включають: повне ім'я, стать, паспортні дані, адресу реєстрації та фактичного місця проживання, номер телефону та будь-які інші персональні дані, які були / будуть передані або в інший спосіб повідомлені Вами та/або отримані Підприємством від третіх осіб.

3. Зібрані про Вас персональні дані будуть оброблятися Підприємством на підставі наданої Вами згоди на обробку персональних даних, з метою, що визначена такою згодою, а саме: управління господарською діяльністю, вирішення питань дотримання законодавства та сплати податків.

4. Підприємство та будь-яка його афілійована особа, включаючи тих, що знаходяться за кордоном, можуть передавати зібрані про Вас персональні дані третім особам, які допомагають Підприємству та його афілійованим особам в управлінні господарською діяльністю та які матимуть договірні зобов’язання зберігати конфіденційність таких даних, зокрема, але не виключно: постачальникам послуг та ін. Такі треті особи-отримувачі даних можуть знаходитися у ЄС, а також у будь-яких інших країнах, включаючи США, Канаду та будь-які інші країни.

5. Суб’єкт персональних даних, у відповідності до Закону України «Про захист персональних даних», має право: 1) знати про місцезнаходження бази персональних даних, яка містить його персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження та / або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом; 2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані; 3) на доступ до своїх персональних даних; 4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються; 5) пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних; 6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними; 7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи; 8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади та посадових осіб, до повноважень яких належить забезпечення захисту персональних даних, або до суду; 9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних; 10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди; 11) відкликати згоду на обробку персональних даних; 12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних; 13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки; 14) одержувати будь-які відомості про себе у будь-якого суб'єкта відносин, пов'язаних з персональними даними, за умови повідомлення прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання (місця перебування) і реквізитів документа, що посвідчує фізичну особу, яка подає запит, крім випадків, установлених законом.

Джерело наданих правил та повний їх перелік Тут.